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Professora de inglês da rede pública estadual do Rio de Janeiro. Tradutora e intérprete da língua inglesa. Acredito que ..."Por meio do blog, há como se proporcionar oportunidades para ler e debater “temas de sala de aula, complementando-os, pensando sobre o assunto e respondendo, o que induz uma maior participação de todos os estudantes”". Ma. de Fátima Franco

quarta-feira, 30 de março de 2011

Easter Recipes for you - part 1

Easy Mint Chocolate Chip Ice Cream
By: DARRYN_BRIGGS
From: http://allrecipes.com/Recipe/Easy-Mint-Chocolate-Chip-Ice-Cream/Detail.aspx

Easy Mint Chocolate Chip Ice Cream Recipe









Ingredients


475 ml 2% milk

475 ml heavy cream

200 g sugar

3 g salt

5 ml vanilla extract

5 ml peppermint extract

3 drops green food coloring (optional)

175 g miniature semisweet chocolate chips
 
Directions


1.In a large bowl, stir together the milk, cream, sugar, salt, vanilla extract and peppermint extract until the sugar has dissolved. Color to your liking with the green food coloring.

2.Pour the mixture into an ice cream maker, and freeze according to the manufacturer's instructions. After about 10 minutes into the freezing, add the chocolate chips. After the ice cream has thickened, about 30 minutes later, spoon into a container, and freeze for 2 hours.



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